29 – 30 октомври, 11:00-15:00 , The Center Street Dance School

ул. Шипка 4, Варна, България

Уъркшоп воден от People Doing Moves

СРОК ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ: 22 октомври 2022 г.

НАЧИН НА КАНДИДАТСТВАНЕ: Нужно е само да попълните този формуляр и ние ще се свържем с вас

ФОРМУЛЯР ЗА УЧАСТИЕ

Максимален брой участници: 30

Цена за участие: 10 лв.

 

Обърнете внимание на едно движение

Обърнете внимание на личността

 

С вашия уникален ум можете да сте все по-наясно с вашата форма на изкуство. Търсим начини да я обогатим. Нашите ателиета са насочени към усещане за изкуството в тялото чрез движение – игра, абсурд, глупост, красота и естетика. Искаме да ви помогнем да отворите ума и тялото си, да се забавлявате в процеса и да насърчите творчеството.

 

КОЙ може да УЧАСТВА: всяко човешко същество, независимо от произхода, нивото на опит и физическото състояние.

 

people doing moves са група артисти с опит в съвременния и градски танц, които съчетават изобразително изкуство, медиация, театър, пърформанс, филм и музика в мултидисциплинарна практика на движение.

 

Началната точка на тяхното изследване на движението е срещата в Хамбургския университет по изкуствата (HFBK) между Hä*Wie!? и Dark Horse през 2015 г., където в рамките на една седмица са записани над 200 движения. Оттогава насам people doing moves се активизира и разширява своите дейности. Hä*Wie!? се възприема като колектив, чиито корени са в съвременния танц и градските улични танци. Те развиват интереса си към изкуството, медиите и посредничеството. Групата е основана през 2004 г., реализира разнообразни проекти (видео, пърформанс, танц, хореография, театър, хепънинг, уъркшопи и изобразително изкуство) и обменя знания за създаване на нови подходи към движението на тялото. Търсят форми между и отвъд танцовите стилове и са любопитни да намерят творчески смесени такива. Самите хора се превръщат едновременно в резултат на дизайна и в самите негови дизайнери. 

 

email | david@peopledoingmoves.com